Szüreti bál volt Várad-Velencén

Szüreti bál volt Várad-Velencén
Nagyvárad- Szombat este sikeres szüreti mulatságot szervezett a Cservák Miklós elnök vezette nagyvárad-velencei RMDSZ-körzet a Kolozsvári úti római katolikus kultúrotthonban.

Már több mint két évtizede hagyománya van ennek, mondhatni innen indult hódítóútjára környékszerte, így természetes, hogy még a gazdasági válság idején sem maradhatott el, mert a résztvevőknek minden bizonnyal hiányérzete támadt volna. Az érdeklődésre, illetve a rendezvény hírnevére különben jellemző, hogy nem csupán Várad különböző negyedeiből érkeztek bálozók, hanem Borsról, Magyarországról, sőt az Egyesült Államokból is egy csoport.

Örökzöld slágerekkel ezúttal a Veres László irányította Happy End zenekar szolgált, jól ismert magyar és külföldi számokkal szórakoztatva hallgatóságát. Visszatérő vendégnek számít Nagy-Kristófi Dániel is, aki az elmúlt évek folyamán kisfiúból ifjú fiatalemberré cseperedett, tudása, tehetsége pedig folyamatosan csiszolódik. Ezúttal magával hozta egyik diáktársát, a 17 éves Rob Vivient is, aki a vokál szekcióért felelt.

A jó zene és a kellemes társaság megtette hatását, a táncparketten szinte végig látni lehetett párokat- időseket és fiatalokat egyaránt-, no meg „körtáncolókat” is. Az oldott légkörhöz az ízletes vacsora is hozzájárult, így talán nem meglepő, ha a jelenlevők közül többen már afelől érdeklődtek, mikor lesz a következő összejövetel Várad-Velencén…

Ciucur Losonczi Antonius