Szuper árengedmények az ERA Parkban: a Fekete Péntek folytatódik, akár 90%-os árengedményekkel!

Szuper árengedmények az ERA Parkban: a Fekete Péntek folytatódik, akár 90%-os árengedményekkel!
A Fekete Péntek már régen nem csak egy napot jelent. Egyes üzletekben egy hétig tart, máshol akár tovább is!

A vásárlás ünnepe ezen a héten is tart az ERA Park bevásárló központ üzleteiben, ahol a vásárlókat széles áruválasztékkal és szuper árengedményekkel várják, ide értve Mikulás napját is.
Például, akik december 6-ig betérnek a Fun Party & Events üzletbe, azok 50% – 90% – os árengedményekkel vásárolhatnak partikhoz való árucikkekből, míg a Biovita kliensei 5% engedményt kapnak, plusz a 100 lej feletti összegben vásárlók ajándékba kapnak egy raw roobar – szeletet.
A Carrefourban a Fekete Péntek december 1-ig tart és 50%-os árengedmények vannak az elektromos, elektronikus és híradástechnikai eszközökre. Ugyancsak addig a dátumig a bútorok és lakberendezési kiegészítők 50%-kal olcsóbbak a Mobexpert üzletben, ahol az árukészlet eléri a több száz fajtát.
November 30-ig az Elvilában 10 – 50%-kal olcsóbb a bútor és a kárpitok több fajtája, az American Original Brands 60%-kal csökkentette árait, aki pedig betér a Neofashion üzletébe, az 50%-ot spórol a szezonális férfiingek és női blúzok vásárlásakor.
A Lem’s-ben november 29-ig tart a 30%-os árcsökkentés.
November 27. és 29. között a Secuiana üzletbe betérők 50%-kal olcsóbban vehetnek nadrágokat, ingeket, november 27-én a Mondex-ben ugyanezek a márkák 8%-kal olcsóbbak. Akik Mondex hűségkártyával rendelkeznek, azokra 16%-os kedvezmény vonatkozik, aki ellenben éppen aznap ünnepli születésnapját, az 24% kedvezményt kap.
Jó vásárlást!