Szörnyű gyilkosság Temes megyében

Illusztráció
Illusztráció
Szörnyű gyilkosság történt csütörtökre virradó éjjel a Temes megyei Szentandráson: egy 32 éves Arad megyei férfi a bejárati ajtót láncfűrésszel szétvágva támadott rá a házban alvó 44 éves férfire, akit később lefejezett. Figyelem: a nyugalom megzavarására alkalmas cikk!

A horrorfilmbe illő gyilkosság a családi ház udvarán történt, ahova az álmából felriasztott férfit üldözte gyilkosa és szörnyű módon, a láncfűrésszel lefejezve kioltotta életét. A vérben úszó holttestre a kerítés tövében találtak rá. A halált okozó sérülés mellett a férfin több sérülést is találtak, ami azt bizonyítja, hogy védekezni próbált, sajnos sikertelenül. A gyilkost láncfűrésszel a kezében, véresen találták meg a község egyik utcáján sétálva. A gyilkosság idején a házban két gyerek is tartózkodott.

A gyilkos elfogásakor azt állította, hogy az áldozattal rokoni kapcsolatban áll, unokatestvére, ez azonban a nyomozás során valótlannak bizonyult. Kiderült azonban, hogy egy régebbi konfliktus volt közöttük, a gyilkosság indítéka ugyanakkor még nem ismert.

Forrás: tion.ro