szon-sportoldal

2008.07.31. 12:25

Capatina a sényői csapatban

<p>Mint a legtöbb NB III-as futballcsapatunknál, úgy a Volán-Sényőnél is jelentős változások történtek a nyáron. Tekintélyes a távozók és az érkezők listája is.</p>

Előbbiek között több olyan labdarúgó van, aki már bizonyított Rubóczki Tibor együttesében.

A Nyírmadára igazolt Haburcsák Bertalan és a Tiszavasváriba visszatérő Nyisztor Donát az előző idényben is szépen termelte a gólokat, de Asztalos Krisztián, Bárány Tamás (mindkettő Nagyhalász), Polgári László (Tiszalök) és Puskás László (Kótaj) is a kulcsemberek közé tartozott. Rajtuk kívül a két Márton tette még át máshová a székhelyét: IstvánNyírbátorban, LászlóNagykállóban folytatja.

És, hogy kikkel sikerült pótolni a távozó nyolcakat? Nos, az érkezési oldalon Baraksó Attila, Ungi Lajos, Kató Csaba (mindhárom Nagyhalász), Csajkó János (Újfehértó), Kiss József (Nyírpazony) és Mitró János (Tuzsér) neve szerepel, igaz, utóbbi még nincs bevethető állapotban. Az ifjúságiak közül három tehetség került a felnőttek közé: közülük Capatina Valerijé a legjobban csengő név, tekintve, hogy az egykori sényői és nyíregyházi csatár fiáról van szó. „Kisvaler” még csak 15 esztendős. Mellette File Zoltán és Szitai Roland készül együtt a „nagyokkal”. A sényői csapat a biztos bentmaradás reményében vág neki a közelgő bajnoki sorozatnak.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!