szon-sportoldal

2007.11.13. 12:13

Molnárék nem akarnak felőrlödni

<p>Noha nem jött el a vég a keleti végen – pácba került a Csenger. A megyei első osztályú futballegylet utolsó helyen vesztegel, jóllehet hátránya nem nevezhető tragikusnak a még bentmaradó pozícióban posztoló riválisokkal szemben. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/el_zm_ny51.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Barcsay István edző lemondását taglaló írásunk. </B></A>[.pdf - 37KB]</p>

Az Újfehértó például alig két ponttal előzi az újonc szatmáriakat, mindazonáltal akad ok a nyugtalankodásra: jelen körülmények között kőkemény feladatnak ígérkezik a megkapaszokás. Mindensette Molnárék nem akarnak felőrlödni.

– Leegyszerűsítve a dolgot azt is mondhatnám: ami elég volt a megye kettőben, kevés az első osztályban – elmélkedett Molnár Csaba edző, aki a negyedik fordulót követően vette át a Csenger irányítását. Akkor, midőn a gárda 10–0-ra kikapott Kemecsén. – Másrészt a nyáron szükség lett volna néhány új emberre, no meg a megfelelő edzéslátogatottságra az idény közben: ugyanakkor az is igaz, a srácok munka után esnek be a tréningre, öt-hat gyerek messzebb tanul, ők csak a meccsekre jönnek haza.

Szerencsénk sincs: a fontos pillanatokban rendszerint kifelé pattan a labda, eltiltások, sérülések sújtanak bennünket, emellett jelenleg egy kapusra számíthatok, minden egyes mérkőzésen izgulnom kell, nehogy történjen vele valami... Azt gondoltam, fel tudom rázni a társaságot, meg is próbáltan tenni ennek érdekében, de kevés sikerélmény ért. Az őszi idény gyakorlatilag már elúszott, az elnökségtől függ, hogy télen milyen változásokra, főként erősítésre futja majd a pénzügyi keretből.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!