szon-sportoldal

2007.10.18. 11:12

Ízelítő a Bajnokok Ligájából

<p>Amikor legutóbb Nyíregyházán jártak a bécsiek, győzelemmel távoztak a bujtosiból. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/izelito-a-bajnokok-ligajabol/cn/szon-news-km_01-20071018-111230"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Utóbb. A Wien a bujtosiban.</B></A></p>

A röplabda hívei a lehető legérdekesebb párosítással szembesülhetnek a nyíregyháziak szempontjából: a Post Schwechat vendégeskedik szombaton 18 órától a bujtosiban a Közép-európai Ligában.
– Amikor legutóbb nálunk jártak, egyedül tőlük kaptunk ki. Bevallom, bennem mély nyomokat hagyott az a vereség, fűt bennünket a visszavágás vágya – közölte Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK vezetőedzője. – Akkor Ojo volt a legponterősebb, ő most is pályára léphet. A csapat vázát csehek és szlovákok alkotják Konecna, Pastulova, Kucerova, Mitacova, Jamborova és Tomasekova személyében. A Közép-európai Liga végső esélyesének tartom őket, ám jó volna elmondani, hogy egyik vereségüket éppen Nyíregyházán szenvedték el.

Ontják a pontokat

A Közép-európai Liga ponterősségi táblázatán Jana Vernig (Novo Mesto) mögött Erdősné Balogh Erika a második, Katona Brigitta a harmadik, Botos Fruzsina a hatodik, Merkószki Tünde a tizenharmadik, Bodnár Nerina pedig a tizennyolcadik. Érdekesség, hogy feladó létére Natalja Akimova a harmincadik helyen áll.
- Ladányi tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!