Szombaton véget érnek a csaták

Az őszi idény szombati, utolsó fordulójában lejátszandó mérkőzésekkel befejeződnek az őszi bajnoki csatározások a második liga csapatai számára.

A Targoviste ellen kikínlódott győzelem és a hétközi váratlan, aránylag súlyos fiaskót követõen a Bihar FC ma a középmezőnyhöz tartozó bánáti legénységet, a Temesvári CFR-t fogadja, amely ellen igencsak bizonyítani kellene. Mi több, illene is a piros-kékeknek! Más előtt ugyan – legalábbis egyelőre – már igen nehéz lenne a bizonygatás, de bár önmaguk megnyugtatására igazán megtehetnék, hogy elfogadható játék mellett lelkesedjenek valamiféle célért, és hitessék el végre a szurkolókkal, hogy tudnak és akarnak is. A mérkõzés 11 órakor kezdődik a Városi stadionban, játékvezetője Paul Unimatan (Zilah), partjelzői: Ciprian Geambazu (Busteni) és Ionut Borcan (Ploiesti). Szövetségi megfigyelő: Mircea Sarbu (Vajdahunyad).

Küküllő-parton a Liberty

A nemrégen kinevezett szakirányító, Selymes Tibor edző hajdúvárosi legénysége ebben a bajnoki idényben is „hozza” önmagát, vagyis hangyaszorgalommal gyüjtögeti a pontokat, és akárcsak mai ellenfele, a tabella második helyét bérbe vevő Szászmedgyesi Gaz Metan, mindössze négy alkalommal szenvedett vereséget, viszont pontjainak száma néggyel kevesebb, mint a Küküllő-mentieknek. A csata játékvezetője Lajos Tibor, partjelzők: Ovidiu Maier és Flavius Damaschin (mindhárman Temesvárról). Szövetségi megfigyelő: Dragos Craciun (Kolozsvár).