Szombaton: Háló találkozó

Szombaton: Háló találkozó
Nagykároly – Immár a III. Nagykárolyi HÁLÓ Találkozót szervezik a helybeliek. A szombaton sorra kerülő eseményre sokan érkeznek.

Finisbe érkeztek a nagykárolyi találkozó szervezési munkálatai. Pakulár Judith, a nagykárolyi HÁLÓ csoport irányítójának tájékoztatása szerint véglegessé vált a szombati találkozó programja.

Délelőtt kilenc órától a vendégek fogadásával, regisztrálással kezdődik a nap. Az eseménynek idén, a korábbi évektől eltérően a Szent László Közösségi Ház lesz a helyszíne. A délelőtt folyamán előadásokra kerül sor, melyeket a HÁLÓ irányitói tartanak. dr. Németi János tudományos kutató Nagykároly múltjáról, a grófi családról és a különböző, a városhoz tartozó érdekes történetekről beszél majd.

13 órától, a Kalazanczi Szent József templomban, Schönberger Jenő római katolikus püspök celebrál szentmisét. A mise után, a Közösségi Házban kiscsoportos beszélgetésekre kerül sor, két témában. Az egyik az Imádság Éve témakörrel, míg a másik a piarista renddel kapcsolatban.

Pakulár Judith tájékoztatása szerint idén is több városból érkeznek majd a résztvevők. De jönnek vendégek Magyarországról és a Felvidékről is. Ebben az évben is meglepetéssel várják a vendégeket és bíznak benne, hogy jól sikerül a találkozó.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter