Szombaton a Mihályfalvával?

Egy hét után ismét a teljes keretével tarthatott tréninget a Nagyváradi Bihar FC másodosztályú labdarúgó együttes edzője, Gheorghe Ghiţ.

Mint emlékezetes, a múlt héten a csapat több játékosa is megfázásra panaszkodott, s ennek, no meg a rossz időjárási körülmények miatt el is halasztották a szombatra műsorra tűzött Érmihályfalvi Unirea elleni találkozót.

A váradi együttes vezetősége – mellékelve az orvosi bizonylatokat – átiratban értesítette, illetve kérte a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) versenybizottságát, hogy halasszák el az e hét szombati, Tordai Arieşul elleni hazai bajnoki találkozójukat. Amennyiben a FRF illetékes bizottsága eleget tesz a váradiak kérésének, úgy szombaton 11 órától a tartalékos Bihar FC a Bodola Gyula Stadionban – rossz idő esetén Nagyszalontán – az Érmihályfalvi Unirea ellen játszik barátságos mérkőzést.

A váradi keretből sérülés miatt továbbra is hiányzik a román ifi válogatott Mădălin Popa, aki így nem utazhat el vasárnap csapattársaival, Markuşal és Floreanal az U19-es válogatott edzőtáborába. Mint köztudott a Lucian Burchel szövetségi edző által felkészített román nemzeti együttes az idei hazai rendezésű korosztályos kontinentális viadalra készül.