ERDON Helyi hírek

2007.07.12. 12:51

Felborult két TIR

<p><P>Bihar megye - Szerda délután 3 óra tájban Nagybáródon, a Király-hágó környékén közlekedési baleset történt, két magyar rendszámú nyerges vontató borult az úttestre, jelentős forgalmi fennakadást okozva az E60-as nemzetközi úton.</P></p>

Az egyik haszongépjármű, a magyar rendszámú, műtrágyát szállított MarosvásárhelyrőlVárad irányába, ennek ellenére nem állt fenn robbanás veszélye.

Ennek vezetője tért át az ellentétes menetirányú forgalmi sávba, s hogy elkerülje az ütközést az ott szabályosan érkező bákói rendszámú TIR-rel, hirtelen fékezett és felborult. A bákói sofőr is ezt tette, de beleszaladt a mögötte érkező, Kolozsvár irányába tartó magyar rendszámú nyerges vontató. A bákói stabil maradt, de a mögötte érkező magyar felborult. A balesetnek egy sérültje volt, az egyik magyar sofőrnek eltörött a lába. A történteket követő második órában állt helyre a forgalom, tudatta a rendőrség.
Neumann Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!