ERDON Bulvár

2008.09.05. 11:49

"Csak a stresszt oldottam" - mondta a buszon maszturbáló ismert tévés

<p>Bíróság elé állították azt az ismert hongkongi tévést, aki egy buszjáraton végzett önkielégítést öt héttel ezelőtt - adták hírül helyi lapok pénteken. A Chiu Yu-kit azt mondta, hogy tevékenységével csak a benne felgyülemlett stresszt akarta oldani.</p>

Az Asia Television (ATV) munkatársa július 31-én szállt föl egy hongkongi buszjáratra. Az emeletes jármű felső szintjén nem volt senki, ezért úgy döntött, hogy magához nyúl. Ám egy szolgálaton kívüli rendőr az utcáról meglátta az újságírót, amint az egyik ülésen állva, anyaszült meztelenül maszturbál. Chiu Yu-kitet azonnal letartóztatták, néhány nappal később pedig az ATV is megvált tőle.

Az ismert tévést a bíróság bűnösnek mondta ki egyrendbeli közbotrányokozásért, és egy év próbára bocsátotta. A 31 éves férfi azzal magyarázta tettét a bíróságnak, hogy csak így akarta levezetni a benne felgyülemlett stresszt. Az eljárást vezető bíró erre azt tanácsolta a riporternek, hogy inkább végezzen tornagyakorlatokat, vagy beszélgessen másokkal, ha meg akar nyugodni.

Legutóbb egy hónapja történt hasonlóan furcsa eset Hongkongban: akkor egy férfi egy paddal akart szexuális kapcsolatba lépni a helyi parkban, de beleszorult, és a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!