Szilveszteri mulatság gyermekeknek

Szilveszteri mulatság gyermekeknek
Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően ismét szerveztek szilveszteri mulatságot a gyermekeknek a rogériuszi Gyermekvárosban.

Változatos programokkal várták december 30-án a gyermekeket a rogériuszi Gyermekvárosban a szilveszteri mulatság alkalmából, amelyen a gyerekek is elbúcsúztatták az óévet. Idén is megtelt az épület kisebb és nagyobb gyerekekkel és szüleikkel. A program délután 16 órától 21 óráig tartott és számtalan mókás foglalkozással készültek az ide érkezőknek: volt több szórakoztató vetélkedő, zenés-táncos műsorok, arcfestés, továbbá lehetett játszani a Gyermekvárosban található játékokon is. A hangulatot most is a bohócok fokozták, akik egy pillanatra sem hagyták szomorkodni a kicsiket. A több órás program alkalmával több versenyt is szerveztek a résztvevőknek. A gyerekek csákó- és maszkkészítésben, strandlabda fújásban, perecevésben, karaokéban, lufiborotválásban, arcfestésben, üdítőivásban mérhették össze képességeiket. A versenyeken résztvevő gyerekek ajándékokat kaptak, ahogyan a szilveszteri kosztümöket bemutató kicsik is

Királyi páros

A zenés-táncos előadások mellett a résztvevők bűvészelőadást tekinthettek meg, valamint a magyar anyanyelvű gyerekek a Liliput társulat előadásában a Péter lovag című bábjátékot nézték meg. A programból idén sem hiányozhatott a gyermekszilveszter királyának és királynőjének megválasztása sem. Több mint tíz különböző korú kisfiú és kislány jelentkezett a megmérettetésre. A cím elnyerése előtt a gyerekeknek több feladatot kellett teljesítsenek. Az este vidám hangulatban telt, és aki a gazdag programkínálatból sem talált kedvére valót, az az épület előtt felállított műjégpályán korcsolyázhatott.

Nagy Noémi