Őszi nagytakarítás

Szatmár megye – Egyik szatmárnémeti olvasónk telefonon érdeklődött, hogy hol tárolhatná az őszi takarítás során összegyűjtött faleveleket, ágakat, mivel az a szemetes, amibe a háztartási hulladékot gyűjti, erre nem alkalmas.

A problémával kapcsolatosan Murg Istvánt, a Florisal műszaki igazgatóját kérdeztük. Murg elmondta, hogy október 26.–tól megkezdődött az őszi nagytakarítás időszaka, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban a Florisal elszállít minden nemű hulladékot, ami a szemetes mellé ki van téve.

Természetesen ebbe beletartozik a kerti hulladék is. Kihangsúlyozta továbbá, hogy csak azon a napon tegyék ki a lakosok a hulladékot, amelyiken a szemetet szokták elszállítani adott utcában. Az őszi nagytakarítás november 9.–ig tart, vagyis péntekig.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter