Szexi pasikra és csajokra szavazhatunk

Akt.:
Szexi pasikra és csajokra szavazhatunk
A debreceni Club Noise által meghirdetett verseny döntőjére március 28-án egy buli keretében kerül sor. Aki nem tud rajta részt venni, szavazzon nálunk, látnivaló akad bőven mindkét nem számára.

Február 1-jén nyitotta meg telt házzal kapuját a debreceni Club Noise, amely máris egy kedvelt szórakozóhellyé vált a fiatalok körében. A klub ,inden második héten sztár DJ-kel gondoskodik a bulik jó hangulatáról, ezúttal pedig egy szépségverseny szervezésével kívánja bővíteni programjai palettáját.

A hagyományos szépségversenyektől eltérően egy más típusú koncepcióban képzeljük el a verseny döntőjét, amely egy buliba beépített igényes szórakoztató programként működik majd, sztárvendég énekessel és az Y Factory táncos show-jával egybekötve.

A döntősök teljes körű felkészítésen vesznek részt, a döntőre való felkészülésben szakemberekből álló csapat segít a lányoknak és fiúknak, például:
– a Glamour Woman of the Year idei jelöltjei, a Style &Blog stylistjai;
– Hedge Hair mesterfodrászai, akik minden döntős lány frizuráját elkészítik az estére;
– Nagy Judit sminkmester, aki a lányok professzionális sminkjéről gondoskodik a döntőre;
– Nagy Lúcia divattervező, aki minden döntős lánynak személyre szabottan készíti el az alkalmi ruhákat;
– koreográfus segít minden döntősnek a színpadi mozgás elsajátításában;
– minden döntős versenyző újabb fotózáson vehet részt.

A döntőre március 28-án kerül sor a szórakozóhelyen.

Minden döntőbe jutott versenyző értékes nyereményekkel térhet haza, többek között magazinfotózások, portfóliófotózások, utazási utalványok, két személyes vacsorák, ékszerek, ruhák, kiegészítők, szépségápolási termékek, háztartási cikkek, kozmetikai csomagok, kondi- és szolibérletek, stúdiófotózások, bowling utalványok, WS fotózások, autós iskolai felajánlások, masszírozógépek, képek, italfogyasztási utalványok, VIP belépőjegyek szerepelnek az ajándékok listáján.

A közönségdíjazás mellett, a HAON-on is meghirdetünk egy szavazást, hogy aki esetleg nem tud megjelenni a rendezvényen, az interneten keresztül is szavazhasson az általa legszebbnek ítélt hölgyre, illetve férfira.

Szeretettel várunk minden jelentkezőt, érdeklődőt, nézőt, bulizni vágyót március 28-án a Club Noise-ban!

A szavazáshoz katt a logókra!