Szerető gazdira várnak!

Szerető gazdira várnak!
Aranyos, ragaszkodó kutyák várják az Animal Shields Egyesület nemrég megnyitott váradpósai menhelyén, hogy egy gondoskodó gazdi örökbe fogadja őket. Az erdon.ro közreműködve az egyesülettel néhány kutyus fotóját és történetét osztja meg az olvasókkal, azzal a reménnyel, hogy minden magányos kutya gazdára talál majd. A kutyusokat ivartalanítva, chipezve, oltva és féregtelenítve adják örökbe.

Tomi három éves ivartalanított, oltott, chipezett és féregtelenített kan kutya. Egy árokban találtak rá, elütötte egy autó. Energikus, nem ugatós csak ha engedik, más fiú kutyával és cicákkal nem fér össze. Nagyon jó házőrző.

1.Tomi

Juliska hat hónapos, ivartalanított, chipezett, oltott és féregtelenített nagy termetű nőstény kutya. Neki és fiútestvérének egy személy el akarta vágni a torkát, végül sikerült elvenni tőle a kutyusokat. A kan kutya már gazdásított, még Juliska vár egy szerető gazdira. Kedves kutyus, a cicákkal is megfér.

5. Juliska

Ez a kicsi hét hónapos kan csivava is gazdát keres. Daemont egy út menti bozótosban találtak rá, nagyon le volt soványodva. Megfér már kutyákkal és cicákkal megfér, de nagyon féltékeny és ragaszkodó típus. Ivartalanítva, chipezve, oltva és féregtelenítve adják örökbe.

8. Daemon

Az örökbefogadással kapcsolatban további információk az egyesület e-mail címén és facebook oldalán.