„Szeretettel fogadnak minket”

„Szeretettel fogadnak minket”
Nagyvárad – Az elmúlt napokban a Megasztár-győztes, nagyváradi származású Tolvai Renáta két koncertet is adott szülővárosában, a Queen’s Pub-ban. A fellépései után exkluzív interjút adott az erdon.ro-nak.

– Hogyan érezted magad Váradon, nem volt-e fárasztó számodra a két fellépés?
– Nem volt egyáltalán fárasztó, mert egyszerűen más érzés fellépni itthon, mint más városokban. Az ember ugye otthon érzi magát a legjobban. Nagyváradon van a legtöbb barátom, itt várnak engem a legtöbben, ami nagyon jól esik nekem.
– Hányan kértek tőled a koncertek után autogrammot?-
– Nem tudom, szeretetből adtam őket, nem számoltam. Sok volt.
– A CD-n hallgató dalok közül melyek a kedvenceid?
– Nem mondhatnám, hogy valamelyik különösen a kedvencem. Mindegyiket szeretem. Ha ki kellene emelnem valamelyiket, talán a Crazyt említeném, az Aerosmithtől. Szerintem ebben van a legtöbb érzés, ezt tudtam a leginkább átélni, amikor a Megasztár színpadján is énekeltem, illetve a többi fellépésem alkalmából is.
 
Saját videoklipp
 
– Lesz-e saját videoklipped?
– Persze, jelenleg az első, saját dalaimat tartalmazó albumomon dolgozunk keményen. Reméljük, hogy valamikor tavasz végén, nyár elején megjelenik, s videoklipp is készül majd. De nem szeretném elsietni, mert maximalista vagyok, és azt szeretném, ha nagyon-nagyon jó lenne. Ezért azonban sokat kell dolgoznom.
– Hányszor léptél fel eddig Kállay- Saunders Andrással közösen?
– Felléptük már néhányszor, de nem sokszor, mert legtöbbször külön koncertezünk, járjuk a saját utunkat. Én mindenesetre nagyon élvezem, amikor együtt szerepelünk.
– És a többi megasztárossal gyakran lépsz fel?
– A Kökény Attilával is sok helyre meghívnak minket, de vannak olyan koncertek is, ahol valamennyi döntőbe jutott megasztáros fellép, máshol pedig csak a legjobb nyolc, vagyis különféle variációk léteznek. Koncerteztünk már Szlovákiában és Szerbiában is, nagyon jó volt mindenhol. Szeretettel fogadnak minket, ami nagyon jó érzés számomra.
 
Ciucur Losonczi Antonius