Szeptemberi promóciók a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZBAN!

Szeptemberi promóciók a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZBAN!
A NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ 2018 szeptemberében két promócióit kínál: INGYENES szolgáltatások és KEDVEZMÉNYEK több nőgyógyászati szolgáltatás és szürkehályog műtétek esetében a MINDENT AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! kampány keretében.

1. NŐGYÓGYÁSZAT
Egészségügyi szolgáltatások: INGYEN
A promóciók 2018. szeptember 30-ig érvényesek a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőiben, a Rogériusz negyedben (C. Coposu utca 2. szám) és a Nufărul negyedben (Constantin Nottara utca C (8-10). A promóciók a biztosítással rendelkező hölgyeknek, lányoknak, asszonyoknak szólnak, akik a háziorvos által, a MINDENT AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! kampányban résztvevő szakorvosaink szolgáltatásaira kiállított beutalóval jelentkeznek.

SIGLA buna(1)
Tehát INGYENES nőgyógyszati vizsgálatokat ajánlunk:
– a méhnyak diszplázia korai felismerésére
– a mell rákmegelőző elváltozásainak korai felismerésére
– egyéb nőgyógyászati betegségek felismerésére és kezelésére: nőgyógyászati fertőzések
A pácienseknek nyújtott szolgáltatások:
– szakorvosi (szülészeti és nőgyógyászati) vizsgálat
– speciális (szülészeti és nőgyógyászati) kivizsgálások

2. SZEMÉSZET
Szürkehályog műtétek 30-50% -os KEDVEZMÉNNYEL
2018. szeptember 30-ig, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZBAN, a Corneliu Coposu utca 2. szám alatt, minden biztosított személy, akinek szürkehályog műtétre van szüksége, kortól és jövedelemtől függetlenül speciális csomagban részesül, ami 30-50% -os kedvezményt jelent erre a műtétre, a lencse típusának függvényében.


A szürkehályog-műtét egynapos ellátásban történik, úgyhogy a betegeknek nem kell több napra kórházba feküdniük. Ezen túlmenően, a műtét után, a sebészeti beavatkozást követő első hónapban a betegeket hetente ellenőrizni fogja kezelőorvosuk.

sala2

A nagyváradi PELICAN KÓRHÁZ aktívan részt vesz az emberek életminőségét javító folyamatos akcióban, ezért összpontosít a betegségek megelőzésére, ugyanakkor embertársaink megsegítésére is. Az állapotfelmérés döntő fontosságú diagnosztikai eszköz a betegségek korai szakaszában, különösen bizonyos betegségek megelőzésében és az optimális egészségi állapot fenntartásában. Ezért az időszakos vizsgálatokkal képesek vagyunk csökkenteni a megbetegedéseket és az elhalálozásokat, de a kezelések költségeit is. Szeretnénk minél több mebernek segíteni, szeretnénk, ha a szürkehélyogban szenvedők közül minél többen részesülhetnének ebben a sebészeti beavatkozásban, maximális higiéniai-egészségügyi biztonság mellett, ultramodern berenedezésekkel, és úgy szakmai, mint emberi szempontból elit orvosi személyzetünk segítségével.

Kérjük mindazokat, akiknek szeretnék kihasználni a Nőgyógyászaton és a Szemészeten nyújott INGYENES és KEDVEZMÉNYES szolgáltatásainkat, kérjenek időpontot a 0259/444444 telefonszámon, az első konzultációra pedig hozzák magukkal a háziorvos által kiállított beutalót.
Felvilágosítást kaphatnak és időpontot kérhetnek a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ honlapján: www.spitalpelican.ro.

(H 83824)