Szépasszonyok Bálja Érmihályfalván

Szépasszonyok Bálja Érmihályfalván
Bihar megye – Első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal kerül sor Érmihályfalván április 10.–én a Szépasszonyok Báljára. A főszervező Nyakó Józsefet kérdeztük a részletekről.

A bál a helyi RMDSZ szervezésében kerül sorra, célja pedig egy olyan mondén, társasági esemény meghonosítása, mely kiszolgálja a (nem politikai értelmezésű) polgári társadalmi réteget. Nyakó József főszervező, helyi RMDSZ–elnök elmondta, hogy a bálra idén április 10.–én, szombaton kerül sor, és ezután is évente mindig húsvét után, amikor vége a böjti időszaknak, és újra a felszabadult szórakozásé lehet a főszerep. Az első alkalommal 20 órára a helyi kultúrházban díszített teremmel várják a vendégeket, kiktől az alkalomhoz illő megjelenést kérnek.

Jelentkezni a héten

Zenéről a debreceni Bader Band gondoskodik, a svédasztal–formában felszolgálandó nyolc főttételről és öt–hat fajta hidegtálról az ugyancsak debreceni Ász Party Szervíz gondoskodik. A részvétel díja személyenként 50 lej, és mivel a férőhelyek száma véges, előzetes jelentkezéseket várnak még ezen a héten az RMDSZ helyi székházában (a Polgármesteri Hivatal régi épületében), délelőttönként.

Címkék: , ,