Szép környezetben tanulnak az ovisok

Akt.:
Szép környezetben tanulnak az ovisok
A szalacsi óvodás gyermekek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy felújított, modern és barátságos környezetben kezdhetik meg az ismerkedést a nagyvilággal és társaikkal.

Korábban egy elhanyagolt, lerobbant épületben tanultak a falu legkisebbjei, az omladozó falú, megroppant évszázados ház réges-rég nem felelt meg az elvárásoknak. Még mosdók sem voltak benne, a vécék is az udvaron egy kamrában voltak. Ha esett, ha fújt, vagy a farkasordító hidegben is oda kellett kijárniuk a kicsiknek, ha a szükség úgy hozta. A legutóbbi helyhatósági választások után átalakult szalacsi önkormányzati vezetőség döntött úgy, hogy megteremti a megfelelő körülményeket az óvodásoknak.

Amint az elhatározást tett követte, a kicsiknek megadatott a lehetőség, hogy olyan szép és meleg, biztonságos környezetben tanulhassanak, amilyet megérdemelnek. A központi fűtéssel, belső vizesblokkokkal ellátott épületben sokkal hatékonyabb és vidámabb a munka mind a tanítóknak, óvónőknek, mind a gyerekeknek.

Címkék:


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .