Bulvár-celeb

2021.07.02. 15:30

Bosszú Brad Pitt ellen: Angelina Jolie 15 évvel fiatalabb énekessel randizik

Újabb híres férfi társaságában látták Angelina Jolie-t, és a mostani hódításával még Bradnek is odaszúrt egy picit.

US actress Angelina Jolie poses on the red carpet upon arrival for the European premiere of the film "Maleficent:Mistress of Evil" in London on October 9, 2019. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP)

Forrás: ISABEL INFANTES / AFP

Fotó: AFP

Néhány napja még az első exférje lakásából távozva kapták le Angelina Jolie-t, de a jelek szerint egy másik híres úriember is a hálójába akadt. A színész-rendezőnőt a nála 15 évvel fiatalabb The Weeknd társaságában látták vacsorázni egy Santa Monica-i étteremben. A beszámolók szerint elég jól elvoltak együtt, de távozáskor külön mentek ki, hogy ne készülhessen közös kép róluk – írja a Ripost.

Korunk egyik legsikeresebb énekese már régóta Jolie nagy rajongója, a " target="_blank" rel="noopener noreferrer" name="readabilityLink-4">Party Monster című dalában még Angelina különleges ajkait is megénekelte.

A randevújuk másik pikantériája, hogy Angelina stábja a válás kezdetekor azzal vádolta meg Brad Pittet, hogy Selena Gomezzel csalta a feleségét. Az ifjú énekesnő pedig sokáig volt The Weeknd barátnője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!