Szélesítik a járdát a központban

Szélesítik a járdát a központban
Március közepén kezdték el kiszélesíteni a járdát Nagyváradon a Fő utcának a Körös áruház és a lakosságnyilvántartó hivatal közötti szakaszán.

Történik mindez azután, hogy a tavaly a Hőszolgáltató Vállalat kicserélte a fűtésvezetékeket az említett szakaszon, illetve az önkormányzat felújította a Körös áruház előtti kis teret. A jelenleginél mintegy 2,5 méterrel lesz szélesebb a járda, amelyet ugyanolyan kővel burkolnak le, mint amilyen a Körös áruház előtti téren látható, és a hat kihelyezendő villanyoszlop is ugyanolyan formájú lesz, mint amilynek a Körös áruháznál lévők. A járdaszélesítési munkálat 289 méter hosszan történik meg, és egyúttal az esővízelvezetést is megoldják. A kivitelezők a Gavella Com, a Porfido Ed Arte Consortio Stabile, az Edildrum Construct és a Ritmoteh cégek. A munkálat költsége 2.295.095 lej áfa nélkül, a kivitelezési időszak négy hónap.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .