Székelyföldi társadalomfejlődési út – kerekasztal megbeszélés

„Székelyföldi társadalomfejlődési út – önálló regionális fejlődés”, ez a címe annak a szakmai kerekasztal megbeszélésnek, melyre ma, az árkosi Európai Oktatási Központban kerül sor.

Ez a megbeszélés tulajdonképpen szakmai vitája és összegzése az április 19-én Csíkszeredában szervezett műhelymunkának, ugyanakkor a térségi fejlesztéspolitikai munka következő, szakmai lépésének megalapozása.
Mint ismeretes a csíkszeredai székhelyű KAM – Regionális és Antropológiai Kutatások Központja és a sepsiszentgyörgyi Háromszéki Fejlesztési és Kutatási Központ szakmai konzorcium keretében létrehozta a Székelyföldi Fejlesztési Intézetet, amely – az eddigi szakmai munkák eredményeinek alapján – azonnali hatállyal elindította a térségi fejlesztéspolitikai munkát.
Rövidesen megjelenik a székelyföldi fejlesztéspolitikai munka szakmai folyóirata is TÉRSÉG címmel.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .