Szatmáron nevettet a Showder Klub-os Kovács András Péter

Kovács András Péter
Kovács András Péter
Már kaphatóak a jegyek a Partiumi Vicckupa gálaestjére, amelyen a versenyzők mellett Kovács András Péter, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája nevetteti majd a résztvevőket.

 

A vicckupa már két elődöntőn van túl, a tíz versenyzőből hétvégéig már csak heten maradnak. A nézők szavazata alapján dől el, hogy ki marad versenyben. A legjobb viccmondóra a www.szatmartv.ro videós hírportálon lehet szavazni pénteken 17 óráig, akkor zárul ugyanis a második elődöntő szavazógépe. A következő megmérettetés április 21-én, szombaton 20 órától kezdődik az Euro Bárban, amikor két rendőr és két székely viccel nevettetnek majd a versenyzők.

Az az öt nevettető, aki a legtöbb szavazatot kapja, a május 5-i döntőben küzd meg egymással a legjobbnak járó 1500 lejért. A második helyezett 1000, míg a harmadik 500 lejt vihet haza. De nemcsak a szatmáriak, hanem a Showder Klub népszerű humoristája, Kovács András Péter is nevetteti majd a közönséget. A Partiumi Vicckupa gálaestjére már kaphatóak a belépők az Euro Bárban a nyitva tartás ideje alatt, valamint a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés irodájában naponta 8.30 és 19.00 óra között, 25 lej ellenében. A döntő május 5-én este 7 órakor kezdődik a Szakszervezetek Művelődési Házában.