Szatmári lány lett Miss Eden Romania 2008

Szatmári lány lett Miss Eden Romania 2008
Divatbemutatóval egybekötött szépségversenynek volt házigazdája a kolozsvári Julius Mall. Több százan csodálták meg a szép lányokat és ruháikat.  Miss Eden (02) 2008.07.14

A szatmárnémeti Gaby’s Models Agency szervezésében került sorra szombat délután 18 órától a kolozsvári Julius Mallban a Miss Eden Románia 2008 szépségverseny döntőjére.
24, az ország különböző részeiből érkezett szépség nappali-, folkór viseletben, fürdőruhában és estélyi ruhában vonult fel a közönség előtt. A konferálás két nyelven (magyarul és románul) folyt.
A nemzetközi zsűri tagjai: Dr. Kiss Richárd Miss Eden-licensztulajdonos, Dr. Vági Lajos a Diamonds River Cast modellügynökség ügyvezető igazgatója, Kardos Enikő és Beró Kata a szervezőbizottság tagjai, Anamaria Alexan divattervező, Adrian Chereji a Julius Mall képviseletében és Gavrus Madalina – Miss Eden Romania 2007.
Nehéz feladat hárult a zsűrire a legszebb 6 lányt kiválasztásában, akik részt vesznek az idén szeptemberben Pozsonyban megrendezésre kerülő nemzetközi Miss Eden döntőn. 7 ország legszebb lányaival szállnak majd versenybe a román nyertesek.
Miss Eden Romania 2008 a szatmárnémeti Roxana Todut (Gaby’s Models Agency) lett, második Raducu Ioana (Torda), harmadik Raluca Patrascu (Arges). Aciu Daniela (Zilah), Silaghi Laura és Izman Cristina (Szatmárnémeti) szintén részt vesznek majd a pozsonyi döntőn.
Sikeres szereplést kívánunk a lányoknak.

Palincas Erika