Számot vetettek a sportiskolások

A Nagyváradi Bihorul Sportközépiskola aligazgatója, Lucian Stance kedden délelőtt sajótájékoztató keretében számolt be a tanintézet sportoló diákjainak elmúlt évi tevékenységeiről.

Hangsúlyozta, hogy a 2011-es esztendő mind a megszerzett érmek, mind a kiváló eredmények tekintetében az eddigi legjobbnak számít a sportiskola indulása óta. Összesen 98 érem (34 arany, 25 ezüst, 39 bronz) került a tarsolyukba, amelyek sportáganként a következőképpen oszlottak meg: a cselgáncsozók 22-, az atléták 11-, a kötöttfogású birkózók pedig egy aranyéremmel lettek gazdagabbak, az ezüstérmek aránya 15-, 9-,1, míg a megszerzett bronzérmek száma 30-, 7-, 1, illetve van egy röplabdázó bronzérem is. Az iskola az állami támogatás mellett saját erőből (játékosok átigazolása, létesítményeik bérbeadása) 110 000 lejjel járult hozzá költségvetéséhez. Sportolóik száma 1115, legtöbben labdarúgók (404), atléták, cselgáncsozók, kosárlabdázók és röplabdázók vannak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .