Számítástehnikai tanfolyam

Számítástehnikai tanfolyam
Nagyvárad – A Nagyváradi Állami Egyetem tanácstermében került sor az IT Academy elnevezésű számítástechnikai kurzus hivatalos megnyitójára, melyet az egyetem a Deutsche Telekom alá tartozó, debreceni IT Service Ltd.-vel közösen szervez.

A tanfolyamra 93-an jelentkeztek, melyek közül szigorú kritériumok szerint 15 személyt választottak ki. A csapat tagjai az egyetem végzősei közül kerültek ki, kiválasztásukkor tesztelték angol nyelvtudásukat és számitógépkezelői ismereteiket. A tanfolyam három hónapon át fog tartani. A heti negyven órában hat tanár fogja a fiatalokkal elmélyíteni az számítástehnikával kapcsolatos ismereteket, ezt követően kerül sor a vizsgára az IT Service Ltd. szakemberei előtt. Az európai uniós finanszírozással megvalósuló tanfolyam elvégzése után a fiataloknak lehetőségük lesz a Deutsche Telekomnál dolgozni Európa különböző nagyvárosaiban. Nem egyedüli alkalomról van szó, a legközelebbi hasonló tanfolyamra augusztus 28.-ig jelentkezhetnek az németül folyékonyan beszélő érdeklődők – ismertette a terveket Cornel Antal, az egyetem rektora és Ilosvai Péter, az IT Sevice Ltd. vezérigazgatója a hivatalos megnyitón. 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .