Szálláslehetőség a Haşdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben a BBTE júliusi felvételijének idején

Szálláslehetőség a Haşdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben a BBTE júliusi felvételijének idején
A Babeș–Bolyai Tudományegyetem a felvételire jelentkező diákok számára 400 szálláshelyet biztosít a Hașdeu (Kőkert) utcai diáknegyedben lévő egyetemi bentlakásokban.

A szálláshelyet 2019. július 16. és július 31. között lehet igénybe venni (5 ágyas szobákban) 25 lej/ágy/éjszaka szállásdíj ellenében, a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályának küldött kérvény alapján. (Az egyetem által biztosított szállásokat azok igényelhetik, akik Kolozsváron vagy a Kolozsvártól legtöbb 20 km-re eső körzetben nem rendelkeznek állandó lakhellyel.)

A felvételire jelentkező diákoknak lehetőségük lesz arra, hogy szüleikkel együtt lakhassanak az egyetemi szálláshelyen, amelynek díját ki lehet fizetni készpénzben vagy kártyával a V. számú bentlakás adminisztratív osztályán, hétköznap 7.00 és 15.00 óra között.

A szálláshely igényléshez egy kérvényre és a személyazonossági igazolvány fénymásolatára van szükség, amelyeket a social@ubbcluj.ro e-mail címére kell elküldeni vagy személyesen leadni a BBTE Szociális Szolgáltatások Osztályán (Kolozsvár, str. I.C. Brătianu/ Király utca 14.), a szállásigénylés időpontját megelőző legkevesebb 3 nappal.

SZÉKHELY: str. I. C. Brătianu (Király utca), 14.
E-MAIL: social@ubbcluj.ro
TELEFON.: 0264-405315
NYITVATARTÁS: 8,00 – 16,00

Az V-ös számú bentlakásban lehet szállást igényelni

Az V-ös számú bentlakás leírása: 5 személy/szoba, közös fürdő/konyha

SZÉKHELY: str. B.P. Haşdeu (Kőkert utca), 45.
TELEFON: 0264-405300, mellék: 6424
ÜGYINTÉZŐ: Szasz Marinela0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .