Támogatott tartalom

2020.12.04. 08:43

Elsődleges az összes fölösleges megszorítás megszüntetése!

Bezárták az iskolákat, a piacokat, vásárokat és az éttermeket. Megvonták a gyermekektől az oktatást, az embereket az utcán hagyták, a kis- és középvállalkozásokat ellehetetlenítették. Az egyedüli, aki nyerhetett a megszorításokon, az a kormány, mivel áron felül szerezte be az arcmaszkokat, milliárdos adósságot csinált és költött el a mi hátunkon, az igazgatók pedig milliónyi, nem szabványos arcmaszkot vásároltak. Tömeges megszorítások, néhányak nyeresége érdekében.

Milyen eredményt hozott 9 hónapnyi abszurd megszorítás? Naponta 10.000 COVID-19-es esetet, az EU szintjén a legnagyobb halálozási arányt, egy feláldozott generációt, a tönk szélén álló gazdaságot, betegebb lakosságot, mint amilyen egy éve volt, mert a betegségmegelőzés eltűnt Románia területén.

Az Orban által meghozott megszorítások és a megelőző intézkedések nem állítják meg a vírus terjedését. Ezek csak gátolják a jogokat, és tönkreteszik a gazdaságot. December 6-án két lehetőség közül kell választanunk. Szabadság és lezárás, a Pro România és a többi párt között.

A COVID-19 létezik, veszélyes és a kockázati csoportokban áldozatokat is szed. Nincs semmilyen biztos oltás vagy kezelés ellene. Az egyetlen esély a normális élethez való visszatérésre a tömeges tesztelések elvégzése és a pozitív esetek elkülönítése. Különleges intézkedések meghozása a veszélyeztetett kategóriák védelmére, de főleg az, hogy a tömeges tesztelések államilag legyenek támogatva, bárhol is végezzék el azokat. Elég volt a szabványnak nem megfelelő maszkokból, amelyek csak kárt okoznak nekünk, a felesleges fertőtlenítőszerekből és a saját felelősségre kiállított nyilatkozatokból, amelyek megbélyegeznek minket, mint egy bűnözőt!

Románia Parlamentjéből minden haszontalan megszorítást le fogok ÁLLÍTANI, és biztosítok mindenkit, hogy az Orban által tőlünk elvett jogokat és szabadságokat visszanyerjük.

December 6-án voksoljon a szavazólap 4. helyére!

December 6-án SZAVAZZON A SZABADSÁGRA!

SZABADSÁG NÉLKÜL NINCS ÉLET!

Material comandat de Pro România – Filiala Bihor și realizat de Open Politics SRL, CMF 11200008

Választási reklám, CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában