Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.01. 16:14

TOP-100: ilyen a megye gazdasága

<p>Nyíregyháza - A megye gazdasági életének reprezentánsait köszöntjük idei „TOP-100” rendezvényünkön október 12-én Nyíregyházán, a Krúdy Vigadóban. Ekkor jelenik meg friss információkkal, adatokkal a TOP-100 kiadványunk is.</p>

A TOP-100 rendezvényre október 12-én, a Krúdy Vigadóban kerül sor az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Kelet-Magyarország közös szervezésében. Ekkor jelenik meg friss információkkal, adatokkal a TOP-100 kiadványunk is. Ebben az APEH nyilvántartása alapján szerepel majd a megye legnagyobb gazdasági szervezeteinek rangsora.

– Kiegyensúlyozott évet produkáltunk az elmúlt évben: a kedvezőtlenebb gazdasági környezet ellenére több száz millió forintos minőségjavító beruházást hajtottunk végre, miközben megtartottuk a dolgozói létszámunkat. Hatékonyságnövelő átszervezésekkel bővítettük a termelést, jelentős exporthányaddal, hektikus és dráguló alapanyagellátás mellett. A jövedelmezőség javulását megőrizve várhatóan jelentős adózás előtti eredménnyel zárjuk ezt az évet – értékelt a tavalyi TOP-100 lista előkelő helyezettje, az Interspan Kft. ügyvezető igazgatója, Seregi Barnabás.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!