Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.16. 08:31

Kedd délelőtt Tiszavasváriban kereshetik autóinkat

<p>„Éjjel-nappal a legfrissebb hírek a SZON-on!” Mi komolyan vesszük szlogenünket, ezért mindenről, ami az országban és régiónkban történik, a SZON csapata ad a leggyorsabban hírt szöveggel, fotóval, videóval.&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/mojokocsi_rt.wmv/viewer.html" target="_blank"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/video.gif" border="0" widht="13" height="10" /></a></p>

Most még ennél is gyorsabbak leszünk, hiszen rövid idő alatt minden helyszínen ott lesznek száguldó riportereink, akik a megye útjait járják autóval és a legkorszerűbb telekommunikációs technikával (digitális fényképezővel, kamerával, mobilkártyás laptoppal ) felszerelve, hogy pillanatokon belül, közvetlenül a helyszínről tudósítsák, informálják a Szabolcs Online olvasóit, nemcsak írásban, hanem az eseményről készült fotósorozattal, videóval is!

Feltűnő matricával díszített autóikból a szemfüles járókelők és autósok kettőt is megtalálhatnak a megyében. Játsszon most velünk! Keresse mozgó újságíróinkat a megye útjain!

A SZON most játszani hívja olvasóit, akiknek nincs más dolguk, mint keresni a két feltűnő autót, lefotózni egy piros lámpánál, parkolóban vagy útközben, végül feltölteni az elkészült képet a http://www.szon.hu/-ra. A játékosok között naponta 2.500 forint értékű üzemanyag-utalványt sorsolunk ki, a nyertesek nevét minden a SZON-on közöljük.

Egy kis segítség: ma délelőtt 11 órától Tiszavasvári belvárosában kereshetik az autót.

Kapcsolódó cikkek:

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!