Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.06.01. 10:02

Dióhéjban innen-onnan

<p>Balsa - Balsai Nyugdíjas Klub vendégül látja az Ibrány és Szabolcs térségében működő nyugdíjas klubok képviselőit a településen június 9-én 15 órától.</p>

Nagykálló
A nap babája című rovatunkban a mai napon egy nagykállói kisbabát mutatunk be. Bodnár Vivien 2006. október 12-én született Nyíregyházán. Az édesapja neve Bodnár Mihály, az édesanyja neve Ladányi Zsuzsanna.
Kállósemjén
A kállósemjéni általános iskola 23 tanulója úgy döntött a tanév elején, hogy Egri Józsefné pedagógus irányításával megszerzi az ECDL informatikai vizsgát. A fiatalok tanítási órán és tanórán kívül is foglalkoznak a számítástrechnikával. Munkájuknak érik a gyümölcse, hiszen Nyíregyházán a TIT-nél 4 modulból már sikeresen vizsgáztak. Az ötödik modulból a napokban vizsgáztak, s most izgatottan várják az eredményt a fiatalok.
Ramocsaháza
A ramocsaházi önkormányzat falunapot rendez június 2-án az általános iskola területén. A programsorozat 11.30 órakor ökumenikus istentisztelettel kezdődik a református templomban, majd az ebéd után 13 órakor megkezdődik a műsor. Először az apagyi tánckar mutatkozik be, majd a helyi iskola diákjai következnek. A kéki tánccsoport után Dumbrovita és Botrágy együttesei lépnek fel. A Nelson együttes 18 órakor ad koncerte, 19 órakor Bunyós Pityu énekel, 20.30 órakor pedig Balázs Pali szórakoztatja a vendégeket.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!