boon-sportoldal

2008.02.19. 15:43

Büntetésre számíthatnak

<p>"Így hozzáállni nem lehet egy mérkőzéshez, a társaság nem tett meg mindent és ez fáj. Vitelki kivételével a többiek büntetsére számíthatnak" - nyilatkozta Vágó Attila a Vasas - DVTK ligakupa mérkőzés után.&#160;<DIA alt="" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vasas_DVTK__Ligakupa_2008_02_19_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Vasas-DVTK, Ligakupa 2008.02.19." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/Vasas-Dvtk.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Mészöly Géza (Vasas FC): Hasznos volt ez a mérkőzés, mint ahogy a korábbi MTK elleni is. Egy jó találkozót játszottunk, amelyen több jó teljesítmény is akadt a csapatban. Szinte végig megfelelő ritmusban és megfelelő hozzáállással futballoztunk, ami önbizalmat adhat a folytatáshoz.
Vágó Attila (DVTK): Nagyon mérges vagyok, hiszen azt vártam, hogy legalább három-négy labdarúgó elgondolkodtat engem, hogy a hétvégén számítsak-e rá. Nem véletlenül maradtak otthon, akik otthon maradtak, hiszen a felkészülés során ők nyújtották a legjobb teljesítményt, és ez most sem változott meg. Így hozzáállni nem lehet egy mérkőzéshez, a társaság nem tett meg mindent és ez fáj. Vitelki kivételével a többiek büntetsére számíthatnak.

Kapcsolódó linkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!