Szabadtéri esküvői dekorációk

Szabadtéri esküvői dekorációk
Napjainkban a párok formabontó és egyedi esküvői ötletekkel rukkolnak elő. Egy közülük a szabadtéri esküvő. Egy kerthelység, tengerpart, tópart, domboldal, iskola vagy kollégium udvara alkalmas lehet a tökéletes esküvő lebonyolítására. Sok tényezőt figyelembe kell venni egy ilyen esküvő dekorálásánál.

Sok tényezőt figyelembe kell venni egy ilyen esküvő dekorálásánál. Elsősorban meg kell tudakolni, hogy az időjárás alkalmas lesz-e egy ilyen rendezvény számára. A rossz idő teljesen tönkreteheti az esküvői dekorációt.

Vigyáznod kell, hogy a gyertyák ne aludjanak el és az asztalterítőket ne fújja el a szél. Bizonyosan nem szeretnéd, ha az esküvői csokrokat és a dekorációkat szétborzolná a szél, vagy az időjárás más kellemetlen szituációt okozna. Hogy éreznéd magad, ha a vendégeid bokáig eláznak, vagy megfagynak a hidegtől. Mert sosem lehet tudni mikor fog esni az eső vagy a hó. Úgy kell tervezni egy szabadtéri esküvőt, hogy amennyire előre lehet látni, ne legyen sem esős, sem havas időszakban, amely elrontaná az esküvői dekorációkat.

Ha mindezen kockázatok ellenére mégis szeretnél egy szabadtéri esküvőt, akkor meg kell tenned minden óvintézkedést, hogy bebiztosítsd az esküvői helyszínt kellemetlen meglepetések ellen.

Folytatás az alompar.hu oldalán