Szabadság feszt jegyek kaphatók

Akt.:
Szabadság feszt jegyek kaphatók
Mint már beszámoltunk róla, a Vidéki Ifjúsági Szövetség bejelentette, idén július 13-16 között újra megrendezi a Szabadság Feszt elnevezésű programját. Az öt évvel ezelőtt elindított ifjúsági rendezvény máig megőrizte szórakoztató ám komoly szakmai hátterét, mely számtalan fiatalnak biztosít egy felejthetetlen élményt.

A rendezvény ma is Bihar megye legnagyobb magyar ifjúsági fesztiváljának számít, mely külföldi meghívottjai és partnerei révén nemzetközi jellegű is egyben. A szervezők tervei szerint egy-két éven belül már nem csak a megye, hanem a Partium legkiemelkedőbb ilyen jellegű ifjúsági rendezvénye lesz és egy a fiatalok körében közismert és elismert brand. Ebben az évben ezért még inkább hangsúlyt fektetnek a szomszédos magyarlakta megyékben való népszerűsítésre.

A fesztivál egyedi jellege az úgynevezett “fapados” rendszer továbbá is megmaradt, mely legfőképp a jegyárakban nyilvánul meg. Idén a 4 napos rendezvényre március 6.-tól lehet jegyeket vásárolni, mindössze 45 lej/fő áron. Az első elővételes kör alatt az alábbi személyektől és helyszíneken lehet megvásárolni a 4 napos bérletet amely az előző évhez képes újra tartalmazza a strandra való belépést és a sátor helyet egyben egy fő számára: Érmihályfalván Boda Brigitta 0753918959, Margittán az RMDSZ székházban 9-16 óra között, Republici utca 2 szám alatt, Nagyváradon Boldizsár Ágota 0755149910 illetve a Bihar Megyei RMDSZ székházában 9-16 óra között Independentei utca 11 szám alatt. A 4 napos bérletek kaphatók lesznek online, a biletmaster.ro oldalon is egyaránt.

A délelőttök folyamán előadások, képzések, csoportos tevékenységek, kerekasztal megbeszélések lesznek megszervezve: pályaorientáció, időmenedzsment, önismeret és stratégiatervezés témakörökben. Ezekhez szakképzett erdélyi, illetve magyarországi előadók és képzők kerülnek meghívásra. Az esték folyamán a rendezvénysátrak az önfeledt szórakozás központi helyszíneivé alakulnak át. A három este folyamán a strandon felállított nagyszínpadon több közismert magyarországi sztárvendég lép majd fel. Ezek mellett számos partiumi magyar illetve román tehetséges fiatal énekes kap bizonyítási lehetőséget.

A fesztivállal kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a vidifisz@gmail.com címre, vagy a fesztivál hivatalos Facebook-oldalára üzenet formájában küldhetik el.