Susan Boyle bepánikolt a repülőtéren

Akt.:
Susan Boyle bepánikolt a repülőtéren
Pánikrohamot kapott Susan Boyle a Britain’s Got Talent tehetségkutató arany torkú felfedezettje. Boyle akkor roppant össze amikor telefonon értesült, hogy egyedül kellett volna repülőre ülnie.

Susan épp Írországból tartott haza Skóciába, amikor is a reptéren már nem volt hajlandó felülni a gépre. Telefonálás közben bepánikolva kiabált segítségért, miközben a repülőtéren rohangált. A személyzet egy csendes, izolált helyiségbe kísérte, ahol nyugtatgatni próbálták egészen addig míg amíg a titkára Skóciában repülőre nem ült és érte nem ment.

Az énekesnő egyik barátja újságíróknak azt nyilatkozta, Boyle akkor vesztette el a fejét, amikor rájött, hogy a testvére korábban repült haza a tervezettnél, és így egyedül kéne felszállnia a repülőgépre.

Az 55 éves énekes hét éve bukkant fel a népszerű Britain’s Got Talent tehetségkutatóban, első lemeze pedig minden idők legsikeresebbike lett a szigetországban. A 2009-ben a Britain’s Got Talent tehetségkutató második helyezettjét első megjelenésekor a zsűri és a közönség is kinevette, azonban a nevetést másodpercek alatt a meghatottság könnyei váltották fel. Az akkor előadott versenyszámát a Nyomorultak című musical I Dreamed a Dream című dalát azóta 188 millióan látták a YouTube-on, hat kiadott lemezét pedig több, mint 19 millió példányban vásárolták meg.

Az ominózus bolygó szerte elhíresült produkció: