Súlyos vereség női labdarúgásban

Az A-osztályú női labdarúgó bajnokság hét végi, XIV. fordulójában 5–0 arányú vereséget szenvedett a Nagyváradi Motorul a kincses-városi éllovastól.

Kolozsváron, a Clujana pályáján játszott a Nagyváradi Motorul és kiegyensúlyozott elsõ félidõt követõen váratlanul nagy arányú vereséget szenvedtek a váradi lányok, miután a második felvonásra már igencsak elfáradtak, s a házigazdák kényük-kedvük szerint rúgták a gólokat. A Motorulban az alábbi játékosok kaptak helyet: Cioara – Bumb (73. p. Popa), Gabor, Bãrcan, Peti – Göder, Purda, Moldovan, Sucila – D. Buzã, Cl. Buzã.

Elégedetlen edző

A váradi csapat szakirányítója, Pap Attila nem csak a csapat teljesítményével, hanem a rendelkezésére álló játékosok miatt is elégedetlen volt: – Nem szeretnék gúnyt ûzni az együttesbõl, ezért már most szólok, hogy csak nagyon fiatalok maradtak a keretben. Hatan ráadásul temesváriak és kolzsváriak, nem tudnak részt venni az edzéseken, ilyen körülmények közepette pedig lehetetlen kifogástalanul felkészülni vagy egységes csapatot kialakítani – mondta az edzõ. Mindenek a teteje, hogy a csapatot szállító autóbusz a Királyhágón meghibásodott, és csak pár perccel a találkozó kezdete elõtt érkeztek meg Kolozsvárra!

Lévay Sándor