ERDON Gyászhír

2017.06.30. 08:25

Gyászhírek 2017. június 30.

Szívünkben mély fájdalommal, de örökké tartó szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára és nagytatára, HORVÁTH JÁNOSRA halálának első évfordulóján. Nyugodj békében! Felesége Piroska, lányai, vejei és unokái.

Szívünkben mély fájdalommal, de örökké tartó szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára és nagytatára, HORVÁTH JÁNOSRA halálának első évfordulóján. Nyugodj békében! Felesége Piroska, lányai, vejei és unokái.

Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezünk NAGY FLÓRIKÁRA, halálának 7. évfordulóján (június 30.). „Sírod felett a virágok, őrzik a te örök álmod, könnyeinkkel öntözgetjük, de téged soha el nem felejtünk.” Lányod Encsi, vejed Sanyi, unokáid: Brigitta, Tomi és Erika.

*

Szívünk örök szeretetével emlékezünk a számunkra legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára és anyósra, SZEGEDI MÁRIÁRA halálának 16. évfordulóján. Áldott legyen emléke! Szerettei.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, apósra, testvérre, NEMES JÁNOSRA, aki 30 éve, 50 évesen hagyott itt bennünket.

„Te már ott vagy, hol nincs fájdalom,

Emléked őrzi áldás, béke és nyugalom.

Sírod előtt mécsesünk meggyújtjuk.

Nyugodjál békében!”

Szerető családod.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, testvér és gyermek, NAGY TIBOR JÓZSEF hosszú, türelemmel viselt betegség után életének 59. évében elhunyt. Temetése hétfőn, július 3-án 13 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából református szertartás szerint lesz.

Emlékét örökké őrzi szerető felesége, fia, édesanyja, testvérei, sógorai és azok családjai.

*

Néha tudni kell könnyek között élni,

Senkihez nem szólni, csak csendben szenvedni.

Azt ami fáj, jó lenne feledni.

Lelki bánatunkat magunkba temetni.

Fájó szívvel emlékezünk életünk legfájdalmasabb napjára, amikor a drága férj, édesapa, após, nagyapa és dédapa, CS SZABÓ IMRE (Hegyközszentimre) július 2-án 1 éve megtért Teremtő Urához.

Egy jaj, annyit sem mondtál,

Türelemmel elmentél a halál hosszú útján.

Örök álom zárta le drága két szemed,

Megpihenni tért megtört tested.

Telnek a napok, múlnak az évek,

Akik szívből szeretnek, nem felednek téged. Örökké gyászoló felesége, lányai, vejei, unokái és kicsi dédunokád Sára.

*

Szívünkben mély fájdalommal, de örökké tartó szeretettel emlékezünk a legdrágább édesanyára és édesapára, TEMPFLI PIROSKÁRA és

ID. TEMPFLI JÁNOSRA, akik hat, illetve tíz éve örökre itthagytak bennünket.

„Virágot viszünk egy néma sírra,

De sajnos titeket nem hozhatunk vissza.

Tietek a csend és a nyugalom,

Miénk a könny és a fájdalom.”

Bánatos gyermekeik Gyöngyi, Jancsi, Anikó és a család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nászunktól. BOROS SÁNDORTÓL. Násza és nászasszonya Pusztaújlakról.

*

Részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak SANYI BÁCSI elhunyta miatt. Lia és Feri.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. KAKÓCZ ZSIGMONDRA (Biharszentjános) halálának első évfordulóján.

Egy nyári napon életed véget ért,

Bánatot ránk hagyva, hirtelen elmentél.

Hiába borul ránk a temető csendje,

Szívünkben élni fogsz mindörökre.

De az élet csendesen megy tovább,

Emlékedet megőrizzük egy életen át.

Nyugodj békében! Bánatos felesége, fiai, menyei és unokája.

*

Megrendülten és szomorú szívvel búcsúzunk barátunktól és vadásztársunktól, NAGY TIBORTÓL. Őszinte részvétünk feleségének és a gyászoló családnak. Nyugodjon békében! A Hegyközcsatári Vadásztársaság közössége.

*

Az idő múlik, de feledni nem lehet, csak megtanulni élni nélküled. Június 30-án halálának 1 évfordulóján, szeretettel és fájó szívvel emlékezünk férjemre, KESKENY RÓBERTRE. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Felesége Erzsébet, lánya Melinda, sógora Tibi és sógornője Mari.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 1. évfordulóján KESKENY RÓBERTRE. Emléke legyen áldott. Enikő, Ervin és Erik.

*

Szemünkben könnyekkel emlékezünk drága testvérünkre, KESKENY RÓBERTRE (élt 48 évet) halálának első évfordulóján. A bánat és fájdalom örökké megmarad, mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Testvérei családjukkal, Erika és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk az 1 éve elhunyt NAGY FERENCRE. A szombat esti misén a Szent László-templomban. Nyugodjon békében! Felesége Manyi és családja.

*

Örök álmod őrizze béke és nyugalom, szívünkben örökké élni fogsz, mert szerettünk és hiányzol nagyon. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk BARCSA GYULÁRA halálának első évfordulóján. Feleséged Olgi, szerető fiad Gyuszi, nővéred Emmus és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy ID. BOROS SÁNDOR hosszan tartó betegség után 78 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szombaton 15 órakor a mezőtelegdi református temető kápolnájából. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. Búcsúznak tőle felesége Ibi, fiai Sanyi és Tibi családjaikkal.

*

„Számomra vége van minden földi bajnak, elfáradt tagjaim porban elnyugszanak.” NAGY TIBOR JÓZSEF, TANCA FLOARE, LAZĂU GHEORGHE,

BIRĂU IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft Non stop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, Kropp Irénre (élt 74 évet), akit ma egy éve rabolt el tőlünk a kegyetlen halál,/ Még mindig fáj nagyon, talán örökre így is marad. / Te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. /Elmentél hirtelen, egyetlen perc alatt, / Számunkra döbbenet és fájdalom maradt. / Megállunk némán sírod mellett, fájó szívvel őrizzük emlékedet. / Fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a fájó könnyeket. / De az élet csendben megy tovább emlékedet megőrizzük egy életen át. Szerető férjed József, lányod Edit, vejed András, unokáid Mónika és Editke, valamint Emil és László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!