Őstermelők vásárai

Szatmár megye — Szatmárnémetiben nemsokára két újabb vásárt rendeznek, amelyen csak Szatmár megyében termesztett mezőgazdasági termékeket lehet forgalmazni.

Szatmárnémetiben nemsokára két újabb vásárt rendeznek, amelyen csak Szatmár megyében termesztett mezőgazdasági termékeket lehet forgalmazni. Ezek közül az egyik nagybani piacként fog működni, ahol csak szatmári termelők kínálhatják portékájukat eladásra. A piacok megnyitásának ötlete annak a két találkozónak az eredménye, melyeken Radu Giurcă prefektus megbeszéléseket folytatott a megyei gyümölcs–, zöldség–, virág termelőkkel, valamint Ioan Ciolteannal, a Szatmár Megyei Agrárigazgatóság vezetőjével. Az egyik vásár pénteken és szombaton működne Szatmárnémeti újközpontjában, a másik vásár helyszíne még nem végleges. A tervek szerint ez az Amaci úton, a Magnoliei úton, vagy a Károlyi úton működne.

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter