Sport

2007.11.03. 15:15

Alonso a Renault-nál?

<p>Ismét a Renault-nál versenyezhet Fernando Alonso - legalábbis ezt állítják a szombati spanyol sportújságok.</p>

A Forma-1-es pilóta pénteken bontotta föl a szerződését a McLaren istállóval. Azóta folynak a találgatások, hogy hol folytatja majd a klasszis. A legtöbben azt valószínűsítik, hogy korábbi munkáltatójához, a Renault-hoz megy vissza.

A Marca című lap információi szerint Flavio Biattore, a Renault csapat vezetője már az ügyvédekkel tárgyal arról, milyen szerződést kínálhatnak a 26 éves versenyzőnek. Az újság szerint az istálló nagyon szeretné megszerezni Alonsót, aki 2005-ben és 2006-ban a Renault-nak szerezte meg a világbajnoki címet. Ezután igazolt át a McLarenhez. A három évre szóló szerdődészt azonban 12 hónap után, közös megegyezéssel fölbontották.

A Marca azt is tudni véli, hogy a Toyota már megkereste egy vonzó ajánlattal Alonsót, aki azonban nemet mondott erre. A pilóta után érdeklődik még a BMW, a RedBull és a Williams istálló is.

Korábban olyan találgatások is napvilágot láttak, hogy Alonso egy kisebb csapathoz szerződik el, mielőtt a Ferrarihoz igazolna át. Az AS című sportlap szerint a RedBull csapata ajánlotta a legjobb egyéves szerződést a pilótának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!