VIDI

2020.02.12. 13:30

Orvosira érkezett Fehérvárra a román középpályás

Gigi Becali, a FCSB labdarúgó csapat tulajdonosa szerint már tegnap a Mol Fehérvárhoz szerződhetett Dragoș Nedelcu, a bukaresti csapat 22 éves középpályása.

A játékos hétfő este csupán tartalék volt a Clinceni Academica ellen gól nélküli döntetlennel zárult mérkőzésen, és Becali szerint utána rögtön Magyarországra utazott orvosi vizsgálatokra. „A Vidi félmillió eurót ajánl nekem egyéves kölcsönszerződésre, és a jövő télen másfél milliót a végleges leigazolására” – nyilatkozta a Digi Sportnak Becali, elismerve, hogy túl olcsón adja el a játékost. Nedelcu lehetséges érkezéséről már korábban beszámoltak a lapok, a mostani hír szerint még közelebb került a két csapat a megegyezéshez.

Nedelcu román korosztályos válogatott, 2017 nyarán igazolt az FCSB-hez. A 2016–2017-es idényben megnyerte a bajnokságot a Viitorullal. Bukaresti klubjához 2022-ig köti érvényes szerződés. Ősszel izomsérüléssel bajlódott, a bajnokságban csupán nyolcszor léphetett pályára ebben az idényben.

Borítóképünkön: Dragoș Nedelcu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!