Special olimpics Szatmárnémetiben

Special olimpics Szatmárnémetiben
Szatmár megye — Szellemi fogyatékos gyermekek és fiatalok részére rendezett két napos sportprogramot a szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület, karöltve a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal. A rendezvény helyszíne a Traian Vuia Szakközépiskola tornaterme volt.

Szellemi fogyatékos gyermekek és fiatalok részére rendezett két napos sportprogramot a szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület, karöltve a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal. A rendezvény helyszíne a Traian Vuia Szakközépiskola tornaterme volt, május 20–án és 21–én 50 sportoló – 30 az egyesület színeiben, tízen a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság részéről, és tízen a szatmárnémeti Kisegítő Iskolából – ojna dobásban, atlétikában, futballban, asztaliteniszben és kosárlabdában mérték össze tehetségüket és ügyességüket. A két napos program során fontos szerep jutott az önkénteseknek is, akik a számukra kijelölt versenyzőt kísérték – akár kézen fogva is –, segítették, vagy felhívták a figyelmét arra, hogy milyen versenyszám következik s mire is kell készülni. A negyedik alkalommal megrendezett programsorozat május 21–én, szombaton délelőtt karate bemutatóval folytatódik, majd a versenyzők 14 órától vehetik át a helyezéseiket igazoló okleveleket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .