Spanyolország, a világ egyik legvonzóbb turisztikai célpontja

Spanyolország, a világ egyik legvonzóbb turisztikai célpontja
Építészete, strandjai, élettel teli utcái, fesztiváljai, a kulináris élvezetek és barátságos emberek csak néhány az okok közül, amiért Spanyolország az egész világról vonzza a turistákat.

Barcelonára már többször szavaztak mint a legjobb európai város/tengerpart úti célra. Kiváló klímája és a tengerpart élettel teli kultúrája arra hív, hogy napfényben éld az életed.

Az is lehet, hogy Ibizára akarsz látogatni, arra a szigetre, amit méltán neveznek buliparadicsomnak. A sziget tulajdonképpen az alternatív életmód követőinek az otthona volt, és az is maradt, nagyon sok jógázó él itt, de sok csodálatos rejtett strandja is van.

Tenerifén pedig Európa egyetlen dzsungelét találod meg, vulkanikus partokat, amiknek látványától eláll a lélegzeted, és hihetetlen útvonalakat fedezhetsz fel.

Tulajdonképpen bármilyen úti célt választanál Spanyolországban, meg kell kóstolnod a híres hagyományos ételeket, mint a paella, gazpacho, tortilla, churros, és feltétlenül innod kell egy kis sangriat!

Ugyanakkor nem szabad kihagynod a spanyol fesztiválokat sem, ahol a szórakozás, a zene, és az izgalom a bikaviadalokon, felejthetetlen élmény nyújtanak.

Fedezd fel a Transilvania Travel Services irodával 2017 nyarának legvonzóbb úti céljait. Kövess minket online minden kedden!

Helen Pater
Managing Director
Transilvania Travel Services SRL
410032, Republicii 31., Nagyvárad, Bihar megye
tel:00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975
e-mail: helen@transilvaniatravel.ro
office@transilvaniatravel.ro – ticketing és szállítás
ibusz@transilvaniatravel.ro – turisztikai ajánlatok
www.transilvaniatravel.ro

(Fizetett hirdetés)