Sorbán Attila a Erdélyi Magyar Néppárt választmányi elnökének válasza a Néppárt elnökségének közleményére

Akt.:
Sorbán Attila a Erdélyi Magyar Néppárt választmányi elnökének válasza a Néppárt elnökségének közleményére
Mivel az Erdélyi Magyar Néppárt egyetlen reakciója felszólításomra, csak egy próbálkozás, hogy hiteltelenítsenek, tisztáznám a helyzetet.

Az Erdélyi Magyar Néppárt Országos Választmánya utolsó ülésén megválasztott elnökének. Tény az hogy már nem vagyok a választmány rendes tagja, de mivel az szervezési és működési szabályzata nem részletezi az ez esetben alkalmazható eljárást ezért az Országos Választmánynak – mint a párt két kongresszus közötti legmagasabb döntéshozatali szervének – döntése van érvényben. Így teljes joggal használhatom és amíg a Országos Választmány vagy a kongresszus másképp nem dönt, használni is fogom a választmány elnöki minőségemet.

Az a tény, hogy közleményemre csak ilyen szerű választ kaptam az elnökségtől is rávilágít arra, hogy az képtelen megfelelően betölteni az szervezési és működési szabályzata is lefektetett feladatait és rámutat arra a fejetlenségre mely a helyhatósági választások eredményeihez vezetett.

Ezért ismételten felszólítom az elnökséget arra, hogy azonnali hatállyal mondjon le és tegye lehetővé egy tisztújító kongresszus összehívását.

Sorbán Attila
Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP)
Választmányi elnök0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .