Sokszínűség a váradiak számára a Lotus Retail Parkban

Sokszínűség a váradiak számára a Lotus Retail Parkban
A Lotus Retail Park ajánlatainak száma napról napra növekszik, a Black Wolf étterem és a Drink Shop store kiegészítik a bevásárlóközpont gasztronómiai kínálatát.

Utazzon a Black Wolf által kínált gasztronómia világába
A Black Wolf a legújabb olasz étterem Nagyvárad gasztronómiai palletáján.
A Lotus Retail Park bevásárlóközpontban található étterem változatos menüt kínál egy modulokból álló koncepció alapján, ahol a vendégek kedvük szerint választhatnak a Kávé Modul, a Paste & Pizza, vagy a Desszert modulok közül, illetve átjárhatnak az egyikből a másikba, ízlésük szerint.


„A Black Wolf a Lotus Retail Park olasz étterme, amely a legkiválóbb olaszországi tészta receptekkel készült ételeket teszi Önök elé! Ha kísértésbe esne, hogy egy pillanatra Olaszország ízekkel teli területeire utazzon, jöjjön el a Black Wolf étterembe és rendeljen egy adagot, … vagy kettőt a házi készítésű tésztából, amit kifejezetten az Ön számára készítünk el, minden alkalommal egy főző show keretében. Black Wolf – the taste of exclusivity! ”- mondják a Black Wolf képviselői.
Egy másik titok, amit fel kell fednünk, az, hogy az étterem bejáratánál az ügyfelek kapnak egy kártyát, amire regisztrálnak minden fogyasztást, a számlát pedig a kijáratnál egyenlítik ki.

A sokszínűség minden formája a Drink Shopban
A Drink Shop a tökéletes hely alkoholtartalmú italok, alkoholmentes italok, kézműves termékek, dohány, kávé, édességek és bár kiegészítők beszerezésére, és az új egység kedvező együttműködést ígér ügyfeleinek a sokszínűség, az árpolitika és a márka által nyújtott szolgáltatások minőségének köszönhetően.


„Sikerünk az ügyfelek tiszteletben tartásának köszönhető, különösen a hűségpolitikákon keresztül és a szolgáltatások hozzáadott értékének megteremtése révén. A Drink Shop koncepciója ajánlatokon, havi ajánlásokon, gyűjtőcsomagolás promóciókon alapul és havonta egy napon ügyfeleinknek a legjobb árakat kínáljuk // DUTY FREE PRICE DAY, „ magyarázzák a Drink Shop csapatának tagjai.


A Lotus Retail Park más újdonságokat is készít a váradiak számára, mint például a Dorbob péksütemény bolt megnyitása, teljesen más koncepció szerint, mint ahogy ezt eddig megszokhattuk. Ugyanakkor első alkalommal Nagyváradon megnyílik a Tucano Coffee is, szintén a Lotus Retail Parkban.

(Hirdetés: H194375)