Silent party a Gekkóban

Silent party lesz a Gekkóban
Silent party lesz a Gekkóban
Silent partyt rendeznek október 6-án, pénteken 21 órától a Gekko Pub/Bánya Klubban (Tudor Vladimirescu 40. szám). A silent partyk lényege, hogy a közönség nem hangszórókból dübörgő zenére táncol és érzi jól magát, hanem minden résztvevő kap egy-egy nagy teljesítményű, kábel nélküli fejhallgatót, melyen hallgatja a DJ által kevert zenét.

Ez a technika megadja a lehetőséget arra, hogy a több zenei stílust képviselő DJ-k egy helyszínen örvendeztethetik meg a résztvevőket párhuzamosan, mivel a fejhallgatón lévő gombokkal válthatnak a szórakozni vágyók három különböző csatorna között.

Különböző zenei stílusok

A pénteken a Bánya Klubban hallgatható zenei stílusok a hip hop/electro funk, a dubstep/drum’n’bas és a house/techno. Mindhárom műfaj legjellemzőbb zenéit neves DJ-k keverik, így a hip hop csatornáért Klaus EB fog felelni, aki többek között fellépet az Electric Castle-ön és a Hip Hop International országos válogatóján is. A dubstep és drum’n’bass rajongóit Lóri fogja szórakoztatni, aki több váradi klubban is zenélt már. Végül, de nem utolsó sorban, a house és techno zenéért rajongók Robinski mixeire bulizhatnak – őt pedig a Dinsubsol zenei közösségből ismerhetik, valamint több helyi klubban volt fellépő. Így hát a jelenleg népszerű zenei stílusok mindegyike képviselteti magát péntek este 21 órától a Gekko Pub/Bánya Klubban megtartandó silent partyn, ahová minden 18. életévét betöltött szórakozni vágyót szeretettel várnak a szervezők! A belépő ára 15 RON, mely tartalmazza az estére szóló fejhallgatóbérlést.