kis zöld emberkék

2021.01.02. 22:18

A Pentagon 180 napot kapott, hogy elárulja, mit tud az ufókról

A rendelkezés szerint az érintett szervezeteknek átfogó jelentést kell készíteniük az azonosítatlan repülő objektumokról.

Forrás: Shutterstock

Donald Trump a hétvégén egy több mint 5500 oldalas törvényjavaslatot fogadott el, melynek célja többek között a járvány okozta válság kezelése. Az elnöki aláírással 180 napos visszaszámlálás kezdődött: a Pentagonnak és a hírszerző szervezeteknek ennyi idejük lesz, hogy beszámoljanak arról, mint tudnak az ufókról – közölte a New York Post alapján a 888.hu.

A Szenátus Hírszerzési Bizottságának megjegyzéseként csatolták az éves hírszerzési meghatalmazási törvényhez, így a rendelkezés nem kapott túl sok figyelmet.

A rendelkezés szerint az érintett szervezeteknek átfogó jelentést kell készíteniük az azonosítatlan repülő objektumokról.

A dokumentumban be kell mutatni az FBI azon részletes elemzéseit is, melyekkel az Egyesült Államok légterében érzékelt ufókat vizsgálták – írja a lap.

Az utóbbi időkben egyre több döntéshozót kezdtek el foglalkoztatni az azonosítatlan repülő tárgyak Amerikában, mert idegen nemzetek kémkedésétől tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!