Sikeresen ünnepeltek

Sikeresen ünnepeltek
Nagyvárad- Sikeres volt az az ünnepségsorozat, melyet megalapításának 25. évfordulója alkalmából szervezett a Nagyváradi Magyar Diákszövetség – nyilatkozta honlapuknak Nyíri Tamás, a szervezet jelenlegi vezetője.

Az április 21-én zajlott ingyenes nyitórendezvényen több mint kétszázan vettek részt: hajnali 5-ig tartott a buli, és a zenéről gondoskodó DJ Wallace-on kívül jelen volt Szőke Zoltán, az egyik magyarországi kereskedelmi adón hétköznaponként látható magyar sorozat „rosszfiúja” is. Április 24-én az NMD mostani, illetve négy korábbi elnöke (Szabó Ödön, Szabó József, Debreczeni Sándor és Erőss Ádám) által verbuvált 4+1 fős focicsapatok mérték össze tudásukat egy kis pályán, a jó hangulatú bajnokság győztese végül a Debreczeni Sándor által összeállított team lett.
Május 25-én Mindenki együtt az elmúlt 25 évből mottóval zárták az emlékezést, múltidézést. Volt szülinapi torta is természetesen, s a régi arcok közül több mint 150 elmentek az összejövetelre, melyen a retro feeling jegyében Dévényi Tibi bácsi dobálta a labdákat.

Ciucur Losonczi Antonius