Sikeres Koncz Zsuzsa és Bródy koncert

Akt.:
Sikeres Koncz Zsuzsa és Bródy koncert
Koncz Zsuzsa és Bródy János koncertje zárta a IV. Szent László Napokat vasárnap. A koncert után a Magyarország–Belgium Európa-bajnoki nyolcaddöntős mérkőzést lehetett követni.

A IV. Szent László Napok zárókoncertjén ismét megtelt a vár érdeklődőkkel. Koncz Zsuzsa és Bródy János nagy sikerű esti koncertje előtt Zatykó Gyula, a Szent László Napok főszervezője mondott köszönetet a szervezői csapatnak, a támogatóknak, a szponzoroknak, az önkénteseknek és nem utolsó sorban a résztvevőknek, akik az elmúlt napokban bebizonyították, példaértékű méltósággal tudnak ünnepelni. Rövid beszédét azzal zárta: hajrá magyarok, hajrá Nagyvárad!

A koncert kezdetén Koncz Zsuzsa, arra utalva, hogy egy órával előbbre hozták fellépését, mosolyogva jegyezte meg, hogy még soha nem volt egy focimeccs előzenekara. A koncert során Koncz Zsuzsa és Bródy ismert slágerei és új dalok is elhangoztak, sőt közösen is énekeltek a váradiaknak, akik hatalmas tapssal kértek ráadást.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .