Sikeres adománygyűjtési akció

Az egyesület elnöke Tank-Szigeti Ildikó, ügyvezető elnöke Pető Dalma és elnökségi tagja Székely Éva
Az egyesület elnöke Tank-Szigeti Ildikó, ügyvezető elnöke Pető Dalma és elnökségi tagja Székely Éva
A Bihar Megyei Magyar Vállalkozónők Egyesülete gyűjtést szervezett karácsony közeledtével egy anyaotthonba, ahol egyedülálló, bajba jutott édesanyák és kiskorú édesanyák kapnak elhelyezést és támogatást a gyermekeikkel együtt, és egy korai fejlesztőközpont számára, ahol 0-tól 5 éves korig vannak sérült gyerekek, a legtöbbjüket az édesanyjuk a korházban felejtett.

Mindkét központot a Bihar megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság működteti. Az adományokat december 18-ig gyűjtötték, a gyűjtőpontokra minden nap lehetett vinni az adományokat. Az akció rendkívül sikeres volt, a felhίvásra nagyon sok nagyváradi adakozott.

Mivel rengeteg ruha gyűlt össze két és fél hét alatt, a megadott 11 gyűjtőponton az egyesület elnöksége arra gondolt, hogy a két megjelölt otthon/központ mellett egy harmadikhoz is juttatnak adományokat ami nem más, mint a Hajléktalan Családok Sürgősségi Befogadó Központja, amelyet szintén a Bihar Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság működtet. Itt szeretnénk kiemelni, hogy az ide szállίtott adománymennyiséget Székely Éva vállalkozó gyűjtötte, csomagolta és szállίtotta. Köszönet érte!

Az egyesület elnöke Tank-Szigeti Ildikó, ügyvezető elnöke Pető Dalma és elnökségi tagja Székely Éva december 18-án vitték el a Hajléktalan Családok Sürgősségi Befogadó Központjába az adományokat. A központ vezetője szeretettel és hálával fogadta a küldöttséget. Megköszönte, hogy a Magyar Vállalkozónők Egyesülete adománnyal segítette a központ lakóit.