Siker volt Maier könyve

Szatmár megye – Amint szerdai lapszámunkban jeleztük július 25–én, tegnap délután 14 órai kezdettel a Szatmár Megyei Állami Pénzügyi Igazgatóság gyűléstermében a szerzők részvételével bemutatásra került a bukaresti Pedagógiai és Didaktikai Könyvkiadó gondozásában nemrégiben megjelent Az európai irányelvekkel harmonizáló könyvelési szabályok című könyv.

A könyvet a szerzőhármas: dr. Radu Pop, dr. Emil Mare, és a szatmári állami pénzügyi hatóság osztályvezetője, Dan Maier doktorandus mindenek előtt könyvelőknek és könyvelési szakembereknek szánt. A tegnapi bemutatón a pénzügyi igazgatóság személyzete mellett több tíz vállalkozó és könyvelési szakember is részt vett, s meg is telt az intézmény gyűlésterme. A könyv a megye könyvesboltjaiban is kapható lesz a jövő héttől.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .